Om os

Succes Online er et initiativ, som hjælper små- og mellemstore virksomheder [SMV’er] med at udnytte de muligheder, der er kommet med en øget digitalisering af samfundet.

Siden 2012 har vi afholdt gratis workshops i hele landet og undervist mere end 33.000 mennesker.

En af de største udfordringer i SMV’ers digitale omstilling er mangel på digitale kompetencer. Over halvdelen af danske virksomheder har svært ved at rekruttere medarbejdere med de nødvendige digitale kompetencer, og dette stikker en uvelkommen kæp i hjulet på virksomhedernes digitale omstilling. Derfor har vi siden 2016 hjulpet studerende med at blive bedre til at bruge de digitale værktøjer og samtidig sikret, at de studerende derved får lettere ved at komme i job.

Bag initiativet står Google i samarbejde med Erhvervsstyrelsen, Dansk Industri, Dansk Erhverv, ASE, FDIH, IT-Branchen og IVÆKST.

Hvis du har spørgsmål til Succes Online, bedes du rette henvendelse til:

  • Jonas Madsen (jonas@ivaekst.dk) projektleder for Succes Online for virksomheder
  • Maria Jensen Guy (maria@ivaekst.dk) projektleder for Succes Online for studerende

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhverv. Dansk Erhverv repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning og videnservice, oplevelse og velfærd og transport.

Rådgivning

Ase er a-kasse for dig, der er selvstændig. Vi har samlet alt, hvad du har brug for, i én pakke. Praktiske værktøjer, juridisk rådgivning og kvalificeret sparring, når du skal udvikle din virksomhed. Vi hjælper dig med at se potentialet.

Tilmeld dig her!

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark. DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksom

Meld dig ind

Erhvervsstyrelsen arbejder for at skabe vækst i Danmark. Erhvervstyrelsen har derfor en lang række tilbud og værktøjer, der er relevante for mindre danske virksomheder, eksempelvis: Virk.dk, Startvækst.dk og Vækstguiden.dk.  

Besøg Startvækst

Foreningen for Dansk Internet Handel - FDIH, er en interesseorgaisation for virksomheder, der forretningsmæssigt bruger internettet og andre digitale kanaler. Målet er igennem inspirerende seminarer og konferencer at tilbyde en bred vifte af services, helpdesks og rabataftaler til medlemmerne, så de kan spare penge og forbedre forretningen.  

Tilmeld dig FDIH's nyhedsbrev

IT Branchen leverer alt fra den uformelle platform, hvor medlemmerne kan mødes og lave gensidige forretninger, til politisk gennemslagskraft og gratis juridisk rådgivning af medlemmerne, og har samarbejdsaftaler med it-fora over hele Danmark.  

Modtag IT-Branchens Nyhedsbrev
Ivækst logo

IVÆKST er en portal for danske iværksættere og små og mellemstore virksomheder. Vores mission er at hjælpe selvstændige og mindre virksomheder med at komme hurtigt og sikkert op ad vækstkurven. Det gør vi bl.a. igennem gratis rådgivning, en populær erhvervsblog og kurser indenfor opstart, vækst og udvikling over hele landet.  

Find IVÆKST kurser nær dig
  • i samarbejde med:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle vores gratis aktiviteter direkte i din inbox.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle vores gratis aktiviteter direkte i din inbox.