Danske kloakmestre

  • af
Danske kloakmestre

Når der opstår kloakproblemer, er det gerne akut, derfor er det en god ide at vide, hvornår du kan kontakte en kloakmester. Her kan du læse mere om, hvornår du skal tilkalde Danske kloakmestre.  

Er din kloak tilstoppet? 

En tilstoppet kloak er ikke særlig rart, og udover at det kan bidrage til alvorlige fugtskader i kælder og fundament, så kan gentagende tilstopning af kloak tyde på at der er fundamentale problemer med selve kloakken. Her er det kun professionel hjælp der skal til, for at kunne komme problemet til livs. Man kan selvfølgelig komme problemet i forkøbet, og sørge for at vedligeholde kloakken i en grad, der tilstopning ikke sker så tit. Det kan man for eksempel gøre med højtryksspuling.  

Både tilstopning og oversvømmelse er problemer der kræver professionelt tilsyn, fordi det kan skade din bolig i en svært alvorlig grad. Alle ved, hvor dyrt det kan være at udbedre alvorlige fugtskader. Det har de mange skybrud i Danmark lært os de sidste årene. Skybrud kan være et resultat af klimaforandringerne, og er noget vi oplever oftere og oftere.  

Hvis man ikke får foretaget skybrudssikring, kan også dette føre til oversvømmelser og fugtskade. Danske kloakmestre kan bistå med skybrudssikring og omfangsdræn, for at forebygge potentielle fugtskader forårsaget af oversvømmelse ved skybrud.  

Er der rotter omkring din bolig? 

Kloakservice kan også være behjælpelig med et andet frygtet problem, nemlig rotter. Rotter er et skadedyr der i tillæg til at gnave sig gennem installationer og bygningsstruktur, kan de også sprede farlige sygdomme til mennesker. Det er nemt at finde ud af, om du har et rotteproblem. Kloakken vil lugte særligt ubehageligt og syrligt og man kan finde cylinderformet afføring. Man kan også kigge efter om der er løse fliser eller tegn på brud på kloaknettet omkring boligen som rotterne er kommet gennem. Da skal man kontakte Danske kloakmestre for at få den ultimative ekspertise.  

Rotter er ikke noget man selv skal bekæmpe, men som kræver fagpersoner med lang erfaring på området.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *