Den rigtige kontorstol kan skabe mere produktivitet

  • af
Den rigtige kontorstol kan skabe mere produktivitet

Hvis du sidder på et kontor hver dag, så kender du uden tvivl den følelse der kan følge med, hvis du ikke sidder ordentligt.

Om du benytter en ergonomisk kontorstol eller en “almindelig” kontorstol, så har det en stor betydning for din ryg, din holdning og dit liv generelt, hvordan det påvirker dig.

Hvis du går rundt og døjer med en øm ryg, så overskygger det rigtig mange aspekter af dit liv, fordi du har den der konstante ømhed.

Hvilken kontorstol skal jeg vælge?

Der er næsten lige så mange forskellige kontorstole, som der er folk der skal sidde på dem.

Nogen har behov for en meget ergonomisk kontorstol, fx. Hvis de har problemer med nakken, imens andre kan klare sig med ekstra support i lænden.

Hvis man er typen der står meget op og arbejder, ved et hæve- sænkebord, så har man måske ikke behov for at ens kontorstol, kan give ekstra support, fordi man ikke sidder ned, meget af dagen.

Hvad betyder det, i det lange løb?

Hvis du døjer med øm ryg eller nakke, enten fra et uheld, eller fra at sidde forkert, så kan det påvirke dig i mange år fremover.

Når du sidder i den samme stilling, 8 timer om dagen, så kan det ikk andet end at påvirke din kropsholdning, hvilket gør det svære at gøre noget ved holdningen, når du først holder fri.

Hvor meget ryger produktiviteten op?

Hvis du er øm i din krop, så ligger det i baghovedet hele tiden og trykker, hvilket gør at du tager ufrivillige pauser, du arbejder langsommere og din motivation bliver naturligt nedbragt.

Det er derfor et skøn, at din produktivitet kan stige mere end 100%, hvis du benytter en kontorstol, der giver din krop den rigtige holdning og support i dit daglige arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *