Det rigtige lønsystem kan styrke små virksomheder

  • af
Det rigtige lønsystem kan styrke små virksomheder

I Danmark har vi mange små virksomheder, både enkeltmandsvirksomheder hjemmefra garagen og anpartsselskaber med kun 1 – 2 ansatte.

Disse små virksomheder er med til at holde hjulene i gang i Danmark og bidrager med tusindvis af arbejdspladser, der er kritiske for samfundet.

Disse små virksomheder har ikke de samme ressourcer som man ser i virksomheder med måske 10 – 100 ansatte.

Det betyder også at de selvstændige med få ansatte har behov for at få hjælp til at styre nogle af de administrative opgaver.

Det vigtigste system, når den første ansatte har skrevet kontrakten under, er lønsystemet.

Lønsystemet vil tage hånd om alt hvad der hedder løn, skat, feriepenge og forskellige administrative ting, du som virksomhedsejer skulle bruge mange timer på at sætte dig ind i.

Hvilket system skal du vælge

I Danmark er der en række lønsystemer der kan hjælpe dig med at styre lønadministrationen.

Den største spiller med flest år på bagen er uden tvivl Dataløn, der har leveret lønsystem til de Danske virksomheder i rigtig mange år.

Dataløn har med deres mange års erfaring også opbygget en portefølje af rådgivning der kan hjælpe virksomhederne i situationer der skaber udfordringer.

Især i 2019 og 2020 har der været meget pres på, hvor både den nye ferielovgivning og Corona krisen har taget hårdt på mange virksomheder, både store og små.

Dataløn håndterer løn for tusindvis af Danskere og dermed også deres ferie.

De har derfor helt naturligt brugt mange ressourcer på at oplyse deres kunder om hvilken ændring ferieloven har for deres kunders medarbejdere. 

Hvilken forskel gør systemet?

Dit lønsystem er som mange andre systemer i din virksomhed, noget der naturligt skal skabe en ekstra værdi for dig og din virksomhed.

Et let og overskueligt system som Dataløns, er med til at give dig luft i kalenderen og skabe tid til de ting der kan skabe ekstra værdi for dig og din virksomhed.

Om du så går ud og tiltrækker nye kunder, så du kan udvikle din virksomhed er op til dig, men du ved bedre end nogen anden, hvilken værdi, ekstra tid giver.

Rådgivning kan være afgørende for din forretning.

Nu her hvor Danmark har været lagt ned pga. Krise, så er rådgivning afgørende for hvordan din virksomhed kommer ud på den anden side.

Det kan være svært at navigere rundt i regeringens tiltag og hjælpepakker.

Men med en partner i ryggen som Dataløn, så har du mulighed for at få al den rådgivning og vejledning der skal til, for at din virksomhed kommer igennem med skindet på næsen.

Dataløns store team af rådgivere, jurister og administrative medarbejdere med viden om din virksomhed, kan rådgive dig i de emner, der kan være afgørende for, hvor din virksomhed står, når Danmark igen lukker op for alle typer af forretninger.

Og spørgsmålet er om din virksomhed er klar til at omstille sig til dagligdagen igen, eller om du har været så påvirket, at der er langt tilbage, før du kan få din omsætning op i højeste gear igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *