Disney Plus er lanceret – Sådan kan du se det i Danmark

  • af
Disney Plus er lanceret - Sådan kan du se det i Danmark

Disney+ er en af de ting som mange har ventet på i hele verden, da det er længe siden at Disney udmeldte at de ville komme med deres helt egen streamingtjeneste. Men det har trukket ud indtil nu hvor den heldigvis er landet i USA. Men i Danmark skal vi nok forvente at de går længe før vi ser den, for der er p.t. ingen planer om hvornår den kommer til Danmark men kun at den omkring sommer kommer til andre lande i Europa, hvor Danmark sandsynligvis er så lille et markedet for dem at de nok ikke har travlt med at bruge ressourcer på at indtage dette markedet endnu.

Men det er faktisk muligt at se Disney+ i Danmark allerede ved at gøre brug af VPN. Hvis du ikke ved hvad det betyder, så skal du blot læse videre så du kan lære hvad det betyder og hvordan du gør det.

Hvad er VPN?

En VPN er forkortelsen for ”Virtuel Private Network” som betyder at de tilbyder en service der giver dig mulighed for at logge på deres ”virtuelle netværk” og på den måde få det til at ligne at du befinder dig et andet sted end du reelt set gør, og give dig en anden ip-adresse end din egen. Dette er der utroligt mange der gør brug af og der kommer flere og flere til som gør det. Med VPN kan du f.eks. sikre din online identitet er anonym men også fjerne geografiske blokeringer ved at logge på en server i det pågældende land som du gerne vil bruge en tjeneste fra.

VPN bliver også brugt i virksomheder hvor deres medarbejdere kan logge på en fælles server hvor deres fjernskrivebord er så de kan få adgang til alle deres dokumenter og filer hjemmefra, hvilket er blevet meget populært i virksomhederne i hele verden.

Sådan kan du se Disney+ i Danmark

Disney Plus er lanceret - Sådan kan du se det i Danmark
Disney Plus er lanceret – Sådan kan du se det i Danmark

For at se Disney+ i Danmark inden det bliver lanceret i Danmark, så kræver det faktisk kun at du bruger en VPN. Med en VPN så kan du nemlig logge på en server i USA med et enkelt klik, og så kan du gå ind på Disney+’s hjemmeside og oprette et abonnement præcist som om at der ingen geografisk blokering var. Det betyder at du kan oprette abonnementet med det samme og få adgang til Disney Plus i Danmark allerede idag uden at vente på at de lancere tjenesten i Danmark som alle andre normalt ville gøre.

Vi har her lavet en lille trin for trin guide til hvordan du kan se Disney+ i Danmark, så alle kan være med.

  1. Først skal du købe en VPN tjeneste som har servere i USA. Dette har langt de fleste dog.
  2. Nu skal du downloade deres program.
  3. Derefter skal du logge ind og vælge en server i USA.
  4. Gå nu til Disney+ og opret et abonnement.
  5. Tillykke – Du er nu succesfuldt i gang med at se Disney Plus i Danmark.

Udover at du med VPN kan se Disney+ i Danmark allerede, så vil man også forvente at udvalget af film og serier er langt større i USA ligesom det er med andre streamingtjenester så det er også en stor fordel når det engang ankommer til Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *