E-learning på dansk

  • af
E-learning på dansk

E-learning er populært som aldrig før i alle formater, og der er meget du kan gøre, for at lære mere. Der findes masser af gode udbydere af e-læring online. Hvis du er på jagt efter elæring på dansk, så kan du læse med her, og finde ud ad, hvad du kan få ud af elearning 

Vi bliver aldrig udlærte 

Der er ingen der bliver udlærte, og derfor er der altid noget nyt at lære. Det kan give dig en masse spændende nye kompetencer til arbejdslivet, eller generel visdom i livet generelt. En ting der er helt sikkert, er også at samfundet er i ændring i sådan en grad, at vi konstant skal være parate til at ændre og omstille os. Det gør vi blandt andet, ved at tilegne os ny kundskab.  

Online kan du finde en masse færdiglavede elæringskurser, som du kan bruge for dig selv, eller til din virksomhed. Der findes for eksempel elæringskurser i GDPR, som alle virksomheder har været nødt til at sætte sig godt ind i, i forbindelse med personværn. Du kan også finde gode elæringskurser på dansk om IT-sikkerhed, som også er et emne der er vigtigt for så godt som alle virksomheder. Det er aldrig for sent at tage fa i et emne, der du eller I kan forbedre jeres kundskaber, og gennem elæring får man et fuldsændigt og effektivt forløb, som man kommer styrket ud af.  

De kursene du kan finde, er udviklet af folk der sidder på dyb kundskab om stoffet, og derfor har et særdeles godt udgangspunkt for at lære videre. Det kræver også god opfølgning, og det at have et logisk forløb som er bygget op på en måde, der er tilpasset flere forskellige tilgange til læring. Det er jo ikke sådan, at alle lærer på samme måde, og derfor kan man måske heller ikke finde èt kursus, som passer til alles behov.  

Lav din egen elæring på dansk  

Elæring handler ikke kun om at lære, men også hvad du kan lære andre. Der er et stort marked for elæringskurser, og måske kan du noget, som det er værd at videregive til andre? At lære fra sig er en kunst, og det gælder også i onlineformat. Det at kunne lære noget væk online, kræver en anden struktur og opfølgning end hvad fysisk undervisning gør. Man kan strukturere et online læringsforløb på mange forskellige måder, men der er   På elearningspecialist.com, kan du blandt andet lære, hvordan di laver din egen e-læring på dansk. Du kan også se mere på en masse spænende online læringsmuligheder.  

Dette med læringsbehov er også noget du skal tænke ind, hvis du skal lave dit eget elæringskursus. Hvordan kan du tilpasse dit kursus til forskellige måder at lære på, så du kan få så mange med som overhovedet muligt? Man kan lægge ind flere strategier i et og samme kursus, for at sikre sig at folk tilegner sig den kundskab som er formålet for dit kursus. Det er også vigtigt at sørge for god opfølgning og et godt struktureret forløb, når du skal lave elæring på dansk.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *