Er din virksomhed brandsikret?

  • af
Er din virksomhed brandsikret?

Når du opretter en virksomhed, er der meget at holde styr på. Her på hjemmesiden kan du læse om, hvilke slags virksomhedstyper, der er. Men i alle de forskellige virksomheder, er der forskellige ting, man skal have styr på. Hvis du er selvstændig og kører din virksomhed alene, har du f.eks. meget selvbestemmelse. Hvis du i stedet er en del af et anpartsselskab, er der lidt flere regler, da anpartsselskabet kan ejes af nogle andre. Uanset om du har en selvstændig virksomhed eller er del af et anpartsselskab, er det en rigtig god idé at have styr på mere praktiske ting, f.eks. brandsikring af jeres virksomhed.

Hvorfor er det vigtigt med brandsikring?

Brandsikring er i virkeligheden at forebygge og undgå brand. Ligesom når man har f.eks. ulykke- eller indboforsikring, håber man altid, at man aldrig nogensinde får brug for den. Men når skaden sker, er det altid en god idé at have sikret sig på forhånd, da medarbejdernes og ens sikkerhed er en topprioritet.

For at sikre jeres sikkerhed, er det derfor en rigtig god idé at implementere disse ting:

Brandalarmer

Brandalarmer siger sig selv, men det er vigtigt med alarmer, så både medarbejderne bliver orienterede, når skaden sker, og brandvæsenet kan alarmeres direkte. 

Brandskabe

Hvis I har mange værdier og vigtige dokumenter, kan det være en god idé med brandskabe, så I ikke mister vigtige dokumenter.

Branddøre

Branddøre er en af de vigtigste sikkerhedsdøre for at holde ilden ud, så den ikke spreder sig.

Hvilken branddør skal I vælge?

Der findes mange forskellige branddøre, både i form af almindelige branddøre og specielle ståldøre. Der findes mange krav til konstruktion og plads, så hvis I skal finde markedets mest holdbare branddøre, er det hos Multi-Tek. Deres branddøre er godkendte, og der er ovenikøbet mulighed for selv at sammensætte dem.                                                        

Se mere her for at finde branddøre til jeres virksomhed.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *