Flyt fokus fra virksomheden til parforholdet

  • af
Flyt fokus fra virksomheden til parforholdet

Som forretningsdrivende i en større eller mindre virksomhed kan det nogle gange være svært at lægge arbejdet på hylden, når man kører hjem til manden eller konen efter en lang dag. Der er altid lige en mail, der skal besvares eller et opkald, der skal tages, og det er mange gange en skrue uden ende, der ofte tager hårdt på parforholdet. Ens partner forventer at få lidt opmærksomhed, når man allerede er kommet sent hjem fra jobbet, og her bør man virkelig tænke over at flytte fokus fra virksomheden til parforholdet, inden det begynder at slå gnister.

Få nye oplevelser sammen som par

Én af de bedste måder at få parkeret arbejdet og få mere fokus på ens partner er, at finde en række nye oplevelser, som man kan være fælles om. Her er der utallige muligheder, der strækker fra en dejlig weekend i det danske landskab til nye oplevelser i soveværelset – og det handler i høj grad om at tænke på hinandens behov. Man kan f.eks. forære hinanden et dejligt spaophold, hvor man kan opleve tosomheden på en helt ny og anderledes måde, eller man kan tage en spontan tur til en af Europas hovedstæder. Der er rig mulighed for at få én på opleveren, og det handler om at gribe de chancer, man får og nyde, at man er der sammen med den, man holder af.

Lad telefonen ligge og lad intimiteten blomstre

Udover nye oplevelser i livet generelt, så kan det bestemt betale sig at have fokus på hinandens lyster og behov i det daglige. Der er mange par, der simpelthen glemmer at være intime sammen i hverdagen, og her er det særligt arbejdet, der spiller ind. Forholdet lider ofte under, at det bliver standard procedure hver gang, man hopper under dynerne, og ved at spice sexlivet lidt op, kan man komme meget tættere på hinanden. Dette kan naturligvis gøres på mange forskellige måder, og man kan f.eks. vælge at eksperimentere lidt med forskelligt sexlegetøj, der kan få gnisten tilbage i forholdet. Uanset hvad, så drejer det sig bare om at få nogle nye oplevelser i privaten, der kan være med til at holde ild i pejsen – og der er ikke noget, der ikke kan vente med at blive løst til i morgen.

Virksomheden kan godt vente

Når man har en vigtig rolle i en virksomhed, så kan det være svært at indse, at virksomheden faktisk godt kan køre rundt, selvom man ikke arbejder alle døgnets 24 timer. Selvfølgelig kræver alle virksomheder en god portion arbejde, og det er ikke altid, man er hjemme til aftensmad, men virksomheden står og falder ikke med, om du lige tager telefonen kl. 21 om aftenen midt i en god film. Dette er en vigtig præmis at holde fast i, hvis man gerne vil sit parforhold det bedste, og derfor bør man hele tiden minde sig selv om, at ens partner bør have den fulde opmærksomhed, når man endelig er hjemme. Parforhold og karriere kan være utroligt svært at balancere imellem, men Rom blev ikke bygget på en dag, og selvfølgelig kan man tage et skridt mod et mere opmærksomt og kærligt parforhold, hvis man er villig til at lægge arbejdet på arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *