Gode råd til sikring af erhverv

I takt med at verden vender mere tilbage til en normal hverdag i løbet af de kommende år efter Corona, vender flere danskere også igen tilbage til kontoret på arbejdspladsen.

I lyset af coronas hjemsendelser og behovet for at kunne arbejde hjemmefra, tilbyder flere og flere virksomheder deres ansatte muligheden for at kunne arbejde mere hjemmefra. Samtidig gives muligheden for at kunne bruge virksomhedens kontor mere løst uden for de normale arbejdstider fra 8-16, mandag til fredag.

Denne tendens betyder, at flere danske virksomheder begynder at undersøge, hvordan de kan skabe en lettere og mere fleksibel adgang til kontoret for deres medarbejdere. I den forbindelse undersøges løsninger som adgangskontrol med nøglebrikker eller nøglekort, hvor de ansatte nemmere kan logge sig ind i bygningen, uden at alle skal gå rundt med gammeldags nøgler.

Med nøglebrikker er det desuden muligt for virksomheden at administrere adgangskontrol mht. tidslåse og adgange, så der alligevel er en vis kontrol over, hvor og hvornår det er muligt at få adgang til virksomhedens lokaler.

Brugervenlige sikkerhedsløsninger til erhverv

Når flere virksomheder får installeret denne form for brugervenlig adgangskontrol til gavn for de ansatte, er virksomhederne samtidig nødsaget til at undersøge sikkerhedsløsninger, så ikke initiativerne bliver indført på bekostning af firmaets sikkerhed. Derfor bliver det mere og mere populært at kigge ind i tyverialarmer, videoovervågning, tågesikring m.m.

Mange af disse systemer kan desuden fås som integrerede sikkerhedssystemer, så de hænger sammen, hvilket giver en bedre sikkerhed for virksomhederne samt giver sværere adgang for indbrudstyvene. Med integrerede sikkerhedsløsninger opnår man en høj sikring af erhverv, så både virksomheden og medarbejdere er i god behold.

Få 13 konkrete tiltag til bedre sikring

Under corona, hvor mange arbejdspladser var lukkede og havde hjemsendt deres medarbejdere, havde indbrudstyve mere frit spil blandt virksomhederne. Dette sås særligt i kontrast til indbrudstyvenes muligheder i de private hjem, hvor langt de fleste danskere sad på hjemmekontoret.

Bagger Låse og Alarm, der er Danmarks største sikringscenter og specialist i sikkerhedsløsninger, har samlet 13 gode råd til tyverisikring af erhverv, fordi danske virksomheder i meget stigende grad har mere fokus på sikring. Følgende er blot nogle af de effektive tiltag, man som virksomhed med fordel kan gøre for at optimere erhvervssikringen:

Skalsikrede døre og dobbeltlåse

Videoovervågning med intelligent videoanalyse, der både kan fange tyven samt gøre mange praktiske ting i hverdagen lettere

Elektroniske nøgler og låse giver overblik over adgange

DNA-mærkning gør det stort set umuligt for tyven at videresælge stjålent udstyr

Tågesikring og gitrer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *