Køb juletrøjer til medarbejdere og skab mere julehygge

  • af
Køb juletrøjer til medarbejdere og skab mere julehygge

Der er ingen tvivl om at juletrøjer er blevet mere og mere ”in” i de senere år. Derfor er der også mange virksomheder der begynder at købe juletrøjer til deres medarbejdere, og indføre nogle faste dage hvor de alle sammen skal have juletrøjer på, og hvor der skal være lidt ekstra julehygge.

Men hvad får man ellers ud af en juletrøje til medarbejderne og er der andre skjulte fordele som man ikke lægger mærke til.

En juletrøje skaber hygge og bedre ydeevne for medarbejdere

Det har været kendt i mange år, at hvis man har glade medarbejdere, så har man også medarbejdere der yder ekstra på arbejdet. Og hvis man i december måned kan skabe lidt ekstra julehygge, så er der ingen tvivl om at mange af medarbejderne også vil syntes at det er ekstra sjovt at komme på arbejde, og derfor vil de ofte også yde bedre på arbejdet.

Du kan f.eks. blot købe én juletrøje til alle medarbejdere og så aftale at hver eneste fredag så ønsker i hinanden god weekend i december, hvor alle skal have en juletrøje på og hvor der kan blive lavet æbleskiver, komme juleøl sidst på dagen og lignende tiltag. Det er små og billige tiltag som uden tvivl kommer til at skabe en god stemning på arbejdet, uanet om du arbejder på kontor eller ej.

Glade medarbejdere er produktive medarbejdere

Glade medarbejdere er produktive medarbejdere
Glade medarbejdere er produktive medarbejdere

Det har i mange år været kendt at glade medarbejdere er mere effektive og der er ingen tvivl om at i december måned, så skal der ikke meget til at folk er mere glade. Juletrøjer er bare en lille ting som kan sørge for at folk hygger sig lidt ekstra, og måske griner af hinanden fordi de syntes deres juletrøje er sjov eller måske endda lidt grim. Det skal være sjovt at gå på arbejde, for det er først der at medarbejdere yder det maksimale.

Sørg derfor altid for at medarbejderne er glade og tilfredse på arbejdet og vær opmærksom på hvis du lægger mærke til at der er nogle enkle medarbejdere der virker utilfredse, og sikre dig at de bliver glade som de andre medarbejdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *