Lær dig selv bedre at kende med enneagrammet – nu som online forløb hos Mindjuice grundet covid19

  • af

Mange har mistet deres job eller står i andre svære personlige situationer grundet covid19. Krisen har ramt menneskeheden hårdt på mange andre parametre end blot sygdom. Isolation og frygt er ikke en god ting at fylde hverdagen med og har alligevel været en nødsaget del af hverdagen det sidste år og ingen ved hvor længe endnu. Med coaching kan du som menneske og individ komme bedre igennem krisen og have nemmere ved at mærke dig selv – det er blandt andet det som enneagrammet kan hjælpe dig med.

Hvad er Enneagrammet?

Ennegrammet er et værktøj der hjælper dig med at lære dig selv og dine reaktioner bedre at kende – du kan simpelthen finde ud af, hvilken af de 9 personlighedstyper du er. Når du er færdig med kurset, har du lært dig selv langt bedre at kende og kan dermed langt bedre hvile i dig selv og finde balance i dit liv. Når du kender dig selv bedre, så vil du også bedre kunne forstå og forklare dine reaktioner på ting. Det gør blandt andet er du bliver langt bedre til at kommunikere, finde din motivation frem og have en god selvindsigt. Alle disse egenskaber er nogen du kan bruge både i dit privatliv og i dit arbejdsliv. For eksempel er det alle egenskaber man finder hos en god leder. Ennegrammet beskæftiger sig med alle de 9 personlighedstyper og derfor vil din personlighedstype også være en del af kurset. Derfor kan alle mennesker få masser ud af kurset uanset hvilken personlighedstype som de har.

Hvad kan du bruge ennegrammet til som person?

Kurset kan blandt andet hjælpe dig med at bryde ud af dårlige mønstre, fordi du får en forklaring og opfattelse af hvorfor du reagere som du gør. Dette gør at du kan blive opmærksom på din reaktion før den kommer og dermed ændre den. Hvis du for eksempel har tendens til at blive sur eller kort for hovedet for hurtigt, så kan du her få hjælp til at forstå hvorfor du reagere sådan og dermed ændre det.

På den måde kan du langt bedre finde frem til dine kerneværdier og efterleve dem i stedet for blot at køre på autopilot. Det er blandt andet også noget man ser meget i opdragelse af børn. Forældre gør ofte det samme som deres forældre gjorde, selvom de sagtens kan huske at det ikke var særlig rart. Hvis de i stedet stoppede op og mærkede efter, så ville de langt bedre kunne danne deres egne kerneværdier og reagere ud fra dem i stedet for at reagere uden at vide hvorfor eller blot fordi de selv er blevet behandlet sådan. Med andre ord så lærer man at reagere og mærke efter hvad der betyder noget for en og handle ud fra det. Hvis du vil læse mere om ennegrammet så find alt den info du skal bruge her – https://www.mindjuice.com/enneagram-essentials.

Covid19 har sat en stopper for mange ting

Corona Epidemien har sat en stopper for mange ting heriblandt også fysisk undervisning og fysiske kurser. Derfor har mindjucie.com lavet deres fysiske undervisning om til online kurser. Det fungerer rigtig godt fordi at deres mange kursister så stadig kan lærer alle de ting som de gerne vil trods at Corona hærger sådan i Danmark. Store dele af deres uddannelsesforløb er nu lavet som onlineforløb, men heldigvis er det ikke gået ud over deres kursister som stadig er yderst tilfredse med deres uddannelse.  Onlineundervisning behøver nemlig ikke nødvendigvis at være dårlig hvis man har meget engagerede undervisere som man må sige at mindjucie.com har. Derfor får du stadig lige så meget ud af deres uddannelse, selvom dele af den nu er lavet som onlineforløb. Det er rigtig dejligt at covid19 ikke også har fået sat en stopper for dette uddannelsesforløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *