Skal din virksomhed kunne tage imod Bitcoin?

  • af

Går du og overvejer om du virksomhed skal tage imod den nye kryptovaluta Bitcoin som er blevet mere og mere populær i de senere år? Eller har du ikke fundet ud af hvad Bitcoin er endnu, men ved bare at det er noget man kan betale med på nogle steder? Så vil du efter at have læst vores miniguide, vide om din virksomhed bør kunne tage imod Bitcoin eller om det ikke har nogen betydning for din virksomhed på nuværende tidspunkt.

Hvad er Bitcoin?

Bitcoin er en kryptovaluta som er baseret på en teknologi der hedder ”Blockchain” som er en ekstra sikker form for teknologi som idag bliver brugt af store virksomheder til at skabe online sikkerhed og som Bitcoin var den første der benyttede sig af teknologien.

Bitcoin er ikke afhængig af nogle centralbanker og er derfor yderst interessant hvis man gerne vil have en uafhængig valuta som ikke styres af de store centralbanker som normalt bestemmer hvordan det kommer til at gå med de normale valutaer som EURO, Dollars, De danske kroner og lignende valuta.

Hvad er Bitcoin kurs?

Hvad er Bitcoin kurs?
Hvad er Bitcoin kurs?

Bitcoin kurs skifter afhængig af om der er efterspørgsel eller ej. Bitcoin har haft en skiftende kurs igennem tiden, men den har primært voksede, og derved blevet højere og højere. Der er ingen tvivl om at den i fremtiden også kommer til at variere utroligt meget, da kursen på Bitcoin kommer til skifte efter hvor meget efterspørgsel der er. Når du kigger på Bitcoin kurs, så skal du huske at den lynhurtigt kan falde imorgen hvis der kommer nogle dårlige nyheder som gør at interessen eller troen for Bitcoin ændre sig radikalt, men det gælder også når du kigger på kursen for Bitcoin, som også kan stige hvis interessen bliver forøget.

Skal virksomheder tage imod Bitcoin?

Det er intet krav at virksomheder skal tage imod Bitcoin og det er også de færreste virksomheder i Danmark der har muligheden for at betale med Bitcoin. Men det er naturligvis muligt for lagt de fleste virksomheder at tilbyde muligheden, men det er usandsynligt at dem som ellers ville handle i din webshop ikke også har muligheden for at betale med betalingskort, Paypal eller Mobil Pay, så derfor bør du ikke føle dig presset til at skulle få denne betalings mulighed.

Køb og salg af Bitcoin – Hvordan gør man?

For at købe og sælge Bitcoin, så skal du finde en handelsplatform som tilbyder at man kan fortage køb og salg af Bitcoin. Der findes mange derude som tilbyder at du med Paypal eller betalingskort kan købe Bitcoin som du kan have på denne handelsplatforms konto og efterfølgende sælge igen hvis kursen eksempelvis er steget, så den er blevet mere værd. Køb Bitcoin på platforme som eToro som tilbyder at du både kan købe og sælge Bitcoins på samme platform.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *