Undgå bøder fra SKAT med hjælp fra dit lønsystem

  • af
Undgå bøder fra SKAT med hjælp fra dit lønsystem

Der findes ikke ikke noget værre, end at være bekymret for, om man overholder de pågældende regler, når det kommer til behandling af lønnen i ens virksomhed. Der findes et væld af forskellige regler og lovgivning, i forbindelse med indberetning til SKAT, ATP, feriefonde, pension osv.
Det findes der dog en løsning på nu! Dataløn har nemlig udviklet et automatisk lønsystem, som har indbygget automatisk 0-indberetning. Du undgår dermed at skulle betale en bøde på 800 kr. fra SKAT, de måneder du ikke udbetaler løn. 

I Danmark er vi rigtig gode til at starte nye virksomheder op, hvilket medvirker at vi har en række virksomheder, som har et begrænset antal medarbejdere, hvor der ikke skal udbetales løn hver måned. Derfor er det også vigtigt for disse virksomheder, at have et lønsystem, som har automatisk 0-indberetning. Ved hjælp af et automatisk lønsystem, undgår de mindre virksomheder eventuelle bøder fra SKAT, hvis de skulle glemme 0-indberetningen. 

Og den automatiske 0-indberetning er kun én blandt mange fordele ved Dataløns automatiske lønsystem. Systemet overfører og indberetter nemlig også automatisk alt til SKAT, ATP, feriefonde og pension. Derudover slipper du også for at få ekstra travlt ved udgangen af måneden, i forbindelse med udbetaling af løn, da systemet også tilbyder automatisk udbetaling. 

Derfor skal hverken du, eller dine medarbejdere, heller ikke bekymre jer om, at de får den korrekte løn udbetalt hver måned. 

Fokuser på dine forretningskritiske opgaver 

Lønsystemets funktioner og services bliver løbende opdateret, så det altid er i overensstemmelse med den nyeste lovgivning på området. Ydermere kan systemet integreres med dit tids- og økonomisystem, så du automatisk får overført relevant data. Du kan samtidig også til- og fravælge forskellige produkter og ydelser, hvilket gør lønsystemet til en fleksibel løsning, der passer til både små og store virksomheder. 

Med alle disse automatiske og fleksible funktioner, kan du løsrive dig fra opgaver i forbindelse med udbetaling af løn, og dermed bruge den sparede tid på andre opgaver i din virksomhed. 

Ved at fokusere på dine forretningskritiske opgaver, kan du skalere din virksomhed, og dermed få flere ansatte, som også skal have udbetalt løn. Og det kan du være helt rolig omkring, da lønsystemet i forvejen understøtter nogle af Danmarks helt store virksomheder. Der er faktisk mere end 65.000 danske virksomheder, som lige nu anvender Dataløns automatiske lønsystem. Dette understøtter også kvaliteten og tilfredsheden af lønsystemet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *